Despre sustenabilitate cu Ioana Taranu de la Rad Playground

Discuții despre fluturi, planuri și modă sustenabilă cu Ioana Țăranu, designerul Rad Playground

Interviu cu Ioana Taranu despre moda si haine sustenabile

Pe Ioana Țăranu o știu de 7 ani. Eram încă angajată în agenția de publicitate – de unde am plecat peste 1 an pentru a lucra pe cont propriu – și ieșisem cu altă Ioana, colega mea de echipă, în pauza de masă. La întoarcere am zărit din stradă un târg cu rochii și accesorii care se desfășura la parterul unei clădiri pe lângă care treceam. Am intrat și creațiile Ioanei mi-au atras imediat atenția. Am cumpărat pe loc 3 piese, 2 dintre ele sunt încă în garderoba mea, a 3-a a fost oferită cadou unei prietene.

Ne-am împrietenit și au urmat ani plini de dialoguri despre rochii, accesorii, designeri, curente – frivolități și nu numai. I-am dat mai departe creațiile prin articolele ținute sau în cele despre designeri români, am recomandat-o prietenilor de pe blog și din apropiere. Mă refer la cealaltă platformă, Aveți și pe roz. Iar când a venit momentul, cam prea amânat, de a începe aici seria de video-uri cu oamenii ce aleg sustenabil, ea a fost cea cu care am dorit să încep.

Așadar, primul episod e aici, sper să te ajute să descoperi un om și un designer pe placul tău. Dacă nu, poate-l dai mai departe cuiva ce simți că l-ar aprecia. Vor mai urma episoade cu oameni sau companii care aleg să facă lucrurile altfel și care astfel aduc în mușuroi un strop de bine.

Pe Ioana Țăranu, designer la Rad Playground, o găsești pe facebook.com/RadPlayground si pe instagram.com/radplayground.

Haine sustenabile fabricate in Romania

Moda sustenabila prin haine create de Ioana Taranu

1 Response

  1. Pingback : Despre visuri, economii și papuci cu pisici robot - Un blog de fiecare zi - Aveți și pe roz?

Lasă un comentariu