Cine suntem?

Liana Popa

Copywriter, blogger, critic de artă după diploma de absolvire, iubitoare de colaje aranjate pe Instagram, de  dungi, câini, liniște și pantofi comozi.

Sorin Crăciun

Autodidact, desenator, fotograf si multe altle. Iubeste natura si incearca prin munca sa sa ofere celorlalti motive sa o iubeasca si ei la randul lor.

PS: aici este primul nostru câine, Igor, ce ne-a inspirat multe idei bune.

sustenabil zi de zi

De ce această platformă?

Pentru că dorim să facem un strop de bine și să-i inspirăm și pe alții să o facă. Iar Alege Sustenabil vine ca o continuare firească a proiectelor și a preocupărilor noastre. După ani petrecuți în departamentele de creație ale unor agenții de publicitate, am decis să ne continuăm munca de acasă, de la miniagenția noastră. Și să facem doar proiecte în care credem. Așa s-a născut Elanul Galben.

cum sa traiesti sustenabil zi de zi

În paralel, am lucrat la proiectele noastre personale care au avut mereu și o componentă sustenabilă:

Aveți și pe Roz

Un blog despre moda, cosmetice, călătorii și descoperiri ce te îndeamnă să alegi mai puțin, mai bun, făcut mai cu grijă și sens.

Vizitează proiectul

Iepurii Nu Au Nevoie de Rimel

A început ca un capitol pentru blogul Aveți și pe Roz si s-a transformat într-un pagină de Instagram ce adună descoperirile Lianei despre cosmeticele netestate pe animale.

Vizitează proiectul

Trasee România

Un site de călătorii cu idei și sfaturi utile despe vacanțele în România, așa cum ai dori să le auzi de la un prieten.

Vizitează proiectul

Taie dar nu de tot

Un proiect creat pentru a testa in ce mod materialele naturale – pielea, lemnul, metalul – atunci cand sunt transformate, prin tehnici vechi, in obiecte de zi cu zi, pot fi inca relevante.

Vizitează proiectul

Așa că, o platofrmă nouă, unde să ne adunăm descoperirile ce fac bine, aranjându-le într-o formă care să îmbie la făcut bine, era un pas firesc. Sperăm să te ajute să faci alegeri ce fac cât mai puțin rău planetei, iar pe cei ce dețin un asfel de produs să ne dea un semn. Puterea e a mușuroiului, împreună putem schimba ceva ce pare acum mult peste puterile noastre!

Alege sa traiesti sustenabil la tine acasa

Ce vei găsi aici?

Un fel de muzeu plin cu bine. Vom aduna idei, locuri, obiecte sau magazine ce fac alegeri sustenabile și le vom așeza sub forma unor articole, știri, advertoriale libere de copy-paste, video-uri sau animații realizate de noi. Nu ne propunem să avem o platformă ce știe tot, ci una care să îți arate descoperirile noastre ce sperăm să te ducă spre alte drumuri și descoperiri ce fac bine.

Sună interesant?

Citește sfaturile si ideile