despre sofwash si sustenabilitate

La povești cu Ana și Radu de la SoftWash despre cum putem oferi hainelor & pantofilor o viață mai lungă

Cel mai bun mod de a duce o viață cât mai sustenabilă este să nu facem risipă. Să nu cumpărăm mai mult decât avem nevoie, să nu irosim ce nu mai folosim, să îngrijim și să reparăm obiectele pe care le deținem și să alegem piese potrivite nouă, astfel încât chiar să le iubim & folosim cât mai mult.

Ne-am bucurat să observăm și la noi apariția curățătoriilor profesionale ecologice – de haine sau de încălțăminte – ce nu doar că folosesc procese mai blânde de curățare, atât pentru articolele respective, cât și pentru mediu, dar ne ajută să prelungim durata de viață a unui produs și astfel să-l avem cu noi cât mai multă vreme. În plus, ne încurajează să cumpărăm mai rar și mai bun și să susținem cât mai des companiile ce fac lucurile cu iubire pentru design, animale, oameni și planetă.

Am continuat dialogurile verzi cu Ana Maria Stoica și Radu Tudoroiu fondatorii SoftWash.

Pe lângă SoftWash și Sneaker Spa 38, noi am mai descoperit și alte clinci de întinerire pentru haine sau încălăminte: WASHescu, Fast and Clean, Spa Shoes, Wash Shoes – sunt doar câteva exemple. Ne-am bucura dacă le-ai completa cu descoperirile tale.

Și nu uita: iubește, îngrijește, repară, refolosește.

Lasă un comentariu